Exacta Normalije Zatiči

Exacta Normalije d.o.o. je družinsko podjetje, ki je prisotno na našem tržišču že od leta 1982. Podjetje je ustanovil Lado Prešern, njegovo znanje pa je še poglobil njegov sin Thomas Prešern, ki sedaj vodi podjetje. Pričeli smo z izdelavo elementov za prebijanje, kasneje pa smo dodali še izdelavo izmetalnih igel, zatičev ter moznikov. Vse standardne dimenzije je možno dobiti v zelo hitrem času, nudimo pa vam tudi izdelavo nestandardnih izdelkov, vendar pa je za te potrebno predložiti skico. Vsi naši izdelki so kvalitetni in hitro dobavljivi. V letu 2005 smo postali tudi zastopnik za podjetje Drei-S-Werk, ki je na nemškem tržišču prisotno že od leta 1850.

Zatiči

Zatiči se uporabljajo za pričvrstitev lamel, delov orodja ali za posamezne kose.

Narejeni so iz materiala odpornega na obrabo, zahvaljujoč kaljenemu jeklu.

V podjetju Exacta Normalije, d.o.o. izdelujemo vse standardne zatiče po standardu DIN 6325 DIN 7, DIN1, zatiče z notranjim navojem DIN 7979, DIN 7978, ter zatiče z zunanjim navojem DIN 7977, DIN 258.

Material, ki se uporablja je 16MnCr5 in je površinsko kaljen na 60 HRC (odvisno od standarda).
Po zahtevi pa jih izdelujemo tudi iz drugih materialov.

Trdota:
- 60 +- 2 HRC

Zatiči DIN ISO 8735 ( DIN 7979 ) so posebej primerni za vgraditev v slepe luknje, če recimo ni možno izbiti zatiča ven iz ene strani. Pobrušena površina na premeru izdelka dovoljuje izstop zraka iz slepe luknje.

Zatiči

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

Pravno obvestilo V redu